Boli tiroidiene în două cuvinte

Unui proces autoimun, practic, neobservate, până când nu afla funcția glandei tiroide. Aceste simptome, indiferent de jos în vigoare, pe fondul bolii sau a altor factori cauzali, sunt următoarele:Metabolismul încetinește, astfel încât greutatea de pacienți, o femeie, în curs de dezvoltare – care este un edem: past, corpul moale.

Boli tiroidiene cauze si simptome

Zona afectată a pielii devine palid, și, ca de obicei, foarte obosit și somnoros sens, chiar și în mod neașteptat, ültében poate dormi. Pe langa toate acestea, congelare, încetinirea gândirii și pulsul va fi nivelul ridicat al colesterolului, combate constipatia,

slăbiciune musculară, descoperite căderea părului și sprâncene – la începutul letonă, dar dacă nu este tratată, boala poate fi complet și de multe ori a căzut într-o depresie, care a experimentat pe toate. http://spunedurerea.info/

În funcție de disponibilitate și viață lungă, pentru a fi în perfectă stare
Bolii, astfel încât simptomele de aproape – aproape niciodată nu reușesc să în vigoare după elaborarea direct pentru a explora, dar mai devreme au considerat că nu ne putem opri chiar dezvoltarea procesului patologic, deoarece nu este o tehnica terapeutica, care ar fi permis distrugerea glandei tiroide.

Cu toate acestea, situația nu este tragică, deoarece glanda tiroida este sub-funcție – pentru că avem la dispoziție un medicament în formă prescrise de hormon tiroidian – excelenta manevrabilitate, – spune profesorul lăcătuș.

Prin urmare, dacă vă aflați în afara glandei tiroide-de producție în parte, fie în formă de comprimate, putem să-l înlocuiască. Specialistul subliniază că nu trebuie să se teamă de “tratament hormonal”, deoarece acest medicament exact același hormon, care este atât de mult timp și acest lucru este normal, glanda tiroida produce – și pentru că capul de partea de sus a picioarele maneca scurta toate celulele nevoile noastre.

Această boală, odată cu scăderea producției de hormon atât de frumos , subiectul datelor cu caracter personal nu este obligatorie pentru pacient, de a păstra în sine, și toate acestea fără restricții, puteți trăi viața din plin, dreptul la terapie pentru a se conforma.

Studiile de laborator Tiroida, accidente, ca urmare a megnagyobbodhat – dar acest lucru nu înseamnă că este. La microscop se poate vedea că tiroida limfocite – speciale de celule albe din sânge – full, distrug celulele glandei tiroide. Aceasta boala pentru o lungă perioadă de existența în urma localizarea glandei tiroide celulele țesutului conjunctiv. Studiile de laborator în mod regulat de detectat anticorpi specifici, ceea ce presupune existența bolii. Acești anticorpi se produc în-limfocite.

Analizele de laborator a bolilor tiroidiene

De cercetare a bolii, pentru a obține o înțelegere mai profundă a deși atoimmun boli, cauzele exacte nu sunt cunoscute,

oamenii de știință, desigur, multe de cercetare a fost întreprinsă o încercare de a evalua în ce se dezvoltă în organism, este o boală.

Test de găsit în timp de familie grupare, și a Genei (HL1DN-5), care este operatorul de transport de trei ori nivelul de risc al acestei boli, decât, în medie, într-o populație. A-4 Gena, rolurile au fost, de asemenea, ridicate în autoimune cu alte boli autoimune,

Cum ar fi dacă gena diferențe, de exemplu, a diabetului zaharat Și de tipul de oameni care trăiesc într-o organizație, care arată de multe ori. În continuare se presupune că unii factori de mediu – deficitul de iod în zonele ceva mai rar, și ceea ce este dăunător pentru sănătate, jódbevitel prin creșterea bolile autoimune tiroidiene devin tot mai frecvente.

Unii oameni cred că deficitul de Seleniu poate conta, de asemenea, la apariția de boli și/sau de agravare, de aceea s-a sugerat că bolile autoimune tiroidiene trăiești szelénium.

Progresia inflamației glandei tiroide cu Tiroidita în plus, potrivit unor oameni de știință, în fumul de tutun unele substanțe pot crește, iar unele boli infecțioase rol, de asemenea, a fost propusă, dar acest lucru nu a fost demonstrat.

De supraveghere bazate pe anumite anomalii cromozomiale în cazul existenței mai frecventa boala – este aceleași diferențe, care, sindromul Turner și care suferă în jos în organizație sunt prezente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *